Businessloop (5 km, 10 km en 16,1 km / 10 EM)

Starttijden

De Businessloop is een teamloop waarbij alle teamleden 5, 10, of 16,1 km afleggen. Het evenement is bedoeld voor teams die namens een bepaald bedrijf of een instelling lopen, maar de teamleden hoeven daar niet werkzaam te zijn; gastlopers zijn welkom. Er kan worden deelgenomen met dames-,  heren- en gemengde teams van minimaal 4 en maximaal 7 personen. De vier snelste tijden per ploeg vormen samen de totaaltijd voor het eindklassement. Voor het winnende team is een wisseltrofee beschikbaar.

De inschrijfkosten voor de Businessloop bedragen € 155,- voor het eerste team en € 120,- voor elk volgend team. Wat mag uw bedrijf / instelling daarvoor verwachten?

De Businessloop start op korte afstand van Sporthal De Phoenix. De ontvangst van de Businesslopers is in Sporthal De Phoenix, waar een aparte kleed- en ontvangstruimte voor hen is gereserveerd. Ieder team ontvangt een aantal consumptiebonnen voor drank en broodjes. Vóór de wedstrijd wordt van elk team een groepsfoto gemaakt die na afloop van De Zilveren Turfloop wordt toegestuurd.

Bij inschrijving is het volgende inbegrepen:

Een aantal deelnemers aan de Businessloop zijn: Aquafix, Loyals, Groen West Wonen, Gemeente De Ronde Venen, Multifill, Johnson Personeelsvereniging, Ons 2e thuis, PK Sport, Rabobank, Veenlandencollege, VVD

Voor inschrijven en aanmelden voor de Businessloop vindt u hier het aanmeldingsformulier (klik op link met linkermuisknop voor download).